lauantai 29. maaliskuuta 2014

Vuokralle tarjotaan

linnunpönttö luumupuussa. Heti vapaa. Lentoaukon koko 32 mm. Toivotaan reipasta ja laulutaitoista vuokralaista. Vuokran voi maksaa pyydystämällä kirvoja ym tuhohyönteisiä. Vuokraan sisältyy uima-altaan käyttöoikeus ja sisustukseen tarjolla tuppu koirankarvoja.

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Ensi syksynä sitten

Syksyllä aina tuntuu, että joka paikka on täynnä kasveja eikä sipulejakaan mukamas mahdu enää mihinkään.  Toimisiko tämä muistutuksena, että ensi syksynä voisin istuttaa lumikelloja reilusti lisää!

Kesällä tässä on pääosin kevätkaihonkukkaa, pieniä vihreitä lehdenalkuja näkyy jo.

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Perinteitä

Mustanmerenruusut ovat viihtyneet parvekkeilla ja viimeksi puolivarjoisella ja suojaisella terassilla oikein hyvin vuosikausia.  Olen saanut uudet kukat aina edellisen vuoden mukuloista. 

Tänä vuonna näyttää tavallista heikommalta. Kävyt ovat pieniä ja keskenkasvuisen oloisia. Olisiko syynä se, että viime vuonna laitoin kävyt multaan vasta huhtikuussa ja jouduin syksyllä ottamaan ne kukkivina sisälle, kun säät kylmenivät.

Tänä keväänä olen taas normaalissa istutusaikataulussa. Toivottavasti mukulat innostuvat kasvamaan ja tulos olisi sama kuin viime kesän kuvassa.